keskiviikko 6. elokuuta 2014

Mitä mulle kuuluu?


Niin kyllä vaan, pitkästä aikaa kuulumisia aattelin kertoilla.
Oikeastaan viimeajat ovat menneet ihan vaan kertakaikkiaan lomaillessa ja liian kuumasta ilmasta kärsiessä nauttiessa. Vielähän tätä oleskelua on parisen viikkoa jäljellä. Sitten alkaakin vaihteeksi koulu, mikä onkin ihan mukavaa! Pitkään on koulusta taukoa ollutkin, koska selkä reistaili keväällä, minkä vuoksi keskeytin opiskelun joksikin aikaa. En olekaan aiheesta blogissa kirjoitellut, mutta silloin se tuntui niin raskaalta ja en oikein osannut purkaa ajatuksia kaikille.

Kesäloma on ihan pääpiirteittäin mennyt kotona olleskellessa, mutta myös mökillä on tullut oltua, niin kuin blogin kuvista on saattanut huomata. 
Alkukesän selkäleikkaus on rajoittanut elämää melko vähän, koska selkä parani nopeasti ja olen saanut toimittua melkolailla normaalisti jo reilun kuukauden. On saanut nautittua kunnolla, on käyty festareilla ja nähty kavereita ja sukulaisia, sekä syöty paljon jäätelöä :) Ja ennen kaikkea oltu tekemättä mitään! Periaatteessa olen edelleen sairaslomalla, vaikkakaan ei siltä tunnu. 

Tämän hetkisistä tunnelmista sen verran, että joka päivälle on jotakin hommaa riittänyt. Ihan mukavaa kylläkin, koska en jaksaisi kökkiä kotona koko aikaa. 
Minulla ja ystävälläni Tiinalla on nimittäin yhteinen kirppispöytä, jonne olemmekin nyt urakalla tavaroita kannelleet viime päivinä. Kaikkea ylimääräistä kertyy, joten välillä on ihan hyvä myydä vanhaa pois uusien tavaroiden ja vaatteiden tieltä.
Muuten olen kotona siivoillut ja valmistautunut koulun alkuun. Pitäisi jo vähä katsella, että mitä ottaa sitten mukaan kun taas 'muuttaa',  mutta vaikeaahan se on, kun tarpeeksi laiskottaa. En tykkää, kun ilman on niin hiostava, ettei meinaa jaksaa tehdä mitään... Ehkä vielä joku päivä innostun pakkailemaan :)

Mutta, nautitaan vielä loppukesästä ja sitten takaisin kouluun ja töihin, tai kuka nyt minne vain onkaan menossa!

Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi(: