keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Viimeisellä kolmanneksella ollaan!

Moi!
Pitkästä aikaa jälleen jaksan istahtaa koneen äärelle kirjoittelemaan. Nyt on menossa jo raskausviikko 30+2! Hurjaa miten aika menee nopeasti.
Edellisen ja tämän postaksen välissä on kerennyt sattua ja tapahtua vaikka mitä.

Aloitetaan vapusta, jolloin olin raskausviikolla 27. Olin vappuviikon maanantaina käynyt kontrollissa Kotkassa ja kaikki todettiin olevan ok, vaikkakin minua oli supistellut ja kohdunkaula on lyhentynyt 4cm ⇾ 2cm. Lääkäri käski kotiin huilailemaan ja kuulostelemaan, että mihin suuntaan olo muuttuu. Herkästi käski kumminkin mennä näytille, jos siltä tuntuu.
Loppuviikosta, eli torstaina ajattelin sitten soitella synnärille ja kysellä, että mitä teen. Minua oli taas alkuviikon supistellut enemmän ja vähemmän, kivuttomasti kumminkin. Paineen tunnetta oli ollut jonkun verran. Käskivät mennä Kotkaan, jotta tilanne tarkistettaisiin.

Noh, Kotkassa lääkäri tutki ja katsoi, kaikki näytti olevan jälleen kunnossa. Hän päätti lisäksi tehdä liuskatestin, joka näyttäisi, onko synnytys käynnistymässä ennen aikojaan. Kappas, testi oli positiivinen. Siinä ei sitten mietitty, vaan lääkäri määräsi minut vuodelepoon osastolle. Siellä seurailtaisiin tilanteen kulkua. En tässä vaiheessa tiennyt, että kyseinen testi ei ole täysin luotettava ja että kaksosraskaudessa se ei etenkään välttämättä pidä paikkaansa. Olin siis varma, että pojat syntyvät ihan liian aikaisin.
Osastolla makailin yhteensä vähän vajaa viisi päivää. Aika kului tosi hitaasti. Minulla oli lupa liikkua vessaan ja syömään, muuten piti makoilla. Tilassa ei tapahtunut muutosta, mutta lääkäri totesi, että kyllä vappu täytyisi osastolla siltikin viettää. Seuraavan viikon maanantaina käynnistyi raskausviikko 28. Lääkäri pyysi minut heti aamusta tutkittavaksi ja totesi, että kohdunsuu on pehmentynyt, mutta kiinni. Kohdunkaulan mitaksi hän sai päälle 3cm. Se tarkoitti sitä, että pääsisin kotiin jatkamaan makoilua. Hän ei uusinut liuskatestiä, vaikka aluksi niin oli ollut puhetta. Kaikki oli siis kunnossa jälleen, kunhan vain malttaisi levätä.
Eli kaikessa kokonaisuudessaan osastolla oleminen oli minulle turha ja kallis reissu. Hyvä kumminkin kun tutkivat, siitä en valita.

Sain uuden kontrolliajan puolentoista viikon päähän osastolla makoilusta, eli 12.5, jolloin jälleen tutkittaisi, että onko tilanne pysynyt samana. Ja olihan se. Supistukset olivat olleet kivuttomia, enkä muutenkaan kokenut olevani mitenkään heikossa kunnossa. A vauva oli kääntynyt raivotarjontaan ja B vauva oli poikittain yläpuolella. A:lla painoa oli 1164g ja B:llä 1118g. Hyvin olivat siis kasvaneet! Huomaa kyllä minun mahastakin, että kasvua on tapahtunut. Olen täynnä raskausarpia. Ei paljoa rasvailut ole auttaneet. Maha venyy ihan liian nopeaa tahtia ja vauhti kiihtyy vaan loppua kohden.

Seuraava Kotkan reissu tulee olemaan 5.6, jolloin alkaa viikko 34. Pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa, jännä nähdä sujuuko kaikki hyvin sinne saakka. Toivottavasti, sillä silloin alamme juttelemaan synnytyksestä!

<3 Henna2 kommenttia:

  1. Jännittäviä aikoja eletään!
    Ihana tuo äitiyspakkaus!

    VastaaPoista
  2. Thanks to Dr joy for your real love spell that work fast to get ex back and stop a divorce or break-up, I'm so excited my husband is back after he left me and our 3 kids for another woman. After 12 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr joy can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr joy. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr joy real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact: Email him at: joylovespell@gmail.com , you can also call him or add him on Whats-app: +2348100452479 , you can also visit his website:http://joylovespell@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi(: